Vedeževanje – kdaj se zanj odločiti?

Pogled v prihodnost, preteklost in sedanjost. Tri časovna obdobja, ki delujejo na videz povsem neodvisna, pa so v resnici zelo povezana med sabo in vplivajo eden na drugega. Tudi vas zanima vedeževanje ter preplet vseh časovnih obdobij? Na spletni strani www.astrolife.si/vedezevanje/vedezevalci lahko sami preverite kje in kako vam lahko pr item pomagajo.

Zakaj in kdaj se odločiti za vedeževanje?

Vedeževanje je v načinu delovanja človeka prisotno pravzaprav od prazgodovine. Takrat namreč začetke vedeževanja povezujemo z religijo v kateri so ljudje iskali razlago za pojave. Že takrat so namreč verjeli, da lahko s svojimi dejanji pomembno vplivamo na potek svojega življenja. In tej osnovni ideji sledimo še danes.

vedeževanje

Vedeževalci so osebe, ki imajo posebej razvite intuitivne poti ter z različnimi pripomočki (na primer ciganskimi kartami) iščejo odgovor na vprašanje, ki vas najbolj teži. Pri sami napovedi je ključno razumevanje posameznikove preteklosti in sedanjosti, ki posredno vplivata na prihodnost.

Na pomoč se običajno obrnejo osebe v stiskah, težavah, osebe, ki so trenutno na prelomnici življenja in si želijo potrditev za naprej, pa tudi osebe, ki v tem vidijo samo priložnost za nekaj novega. Kako natančni bodo uvidi vedeževalca v vašo prihodnost je odvisno predvsem od vas samih. Oseba na drugi strani lahko namreč pogled v prihodnost ter njeno napoved opravi na osnovi vaših podatkov in pripravljenosti na sodelovanje. Zato se ob posvetu z vedeževalcem obvezno sprostite in pustite, da se vzpostavi tok komunikacije – verbalne in neverbalne.

Za pomoč na vedeževalce se lahko obrnete v primeru ljubezenskih težav, nejasnosti ali bojazni. Se morda bojite, da na svetu ni sorodne duše za vas? Imate simpatijo, pa ne veste ali bi jo ogovorili, ker ste se v preteklosti že večkrat opekli? Vas zanima kako bo s financami? Se odločate o finančnih investicijah? Morda menjavi službe? Ali pa vas morda samo za zabavo zanima, kakšna je vaša usoda? Tudi to je dovoljeno – prihodnost in njeno poznavanje je lahko zabavno. Z vedeževanjem enostavno preverite zakaj ste, kjer ste in kam je najbolje, da se namenite.