Izjemna traktorska kiper prikolica za različne potrebe in vrste tovora

Traktorska kiper prikolica je zelo praktična naprava za prevoz različnih vrst tovora. Poglejte si ponudbo traktorskih prikolic na naslovu https://www.prikolice-trisa.si/sl/traktorske-prikolice/. Izbira vključuje široko paleto modelov traktorskih prikolic, ki se razlikujejo po namenu, nosilnosti, velikosti in dodatnih funkcijah. Traktorska kiper prikolica je izdelana iz visokokakovostnih materialov in zagotavlja visoke zmogljivosti tudi pri težkih in pogostih uporabah.

Izberite idealno traktorsko prikolico za vsestranski prevoz tovora

Glavna prednost traktorske prikolice je njena vsestranskost, saj se lahko uporablja za prevoz različnih tovorov, kot so les, zemlja, kamenje, pridelki in drugo. Zato je traktorska kiper prikolica zelo uporabna na kmetijah, gradbiščih in gozdarstvu. Poleg tega ima traktorska prikolica visoko nosilnost, saj so na voljo modeli, ki lahko nosijo od 3.800 kg do 12.700 kg. Nekateri modeli so zmožni prevažati tudi zelo težke tovore, pri tem pa omogočajo stabilnost in varnost med prevozom.

Traktorska kiper prikolica je zelo priročna in enostavna za uporabo, saj omogoča enostavno nakladanje in razkladanje tovora s pomočjo nagiba zadnjega dela ali bokov prikolice. Traktorska kiper prikolica s tem zagotavlja hitrost in učinkovitost pri prevozu večjih količin tovora. Če želite kakovostno in zmogljivo traktorsko prikolico, je podjetje Trisa pravo mesto za vas. Imajo širok izbor modelov prikolic, primernih za različne namene in proračune. Za dodatne informacije o izdelkih in pomoč pri nakupu traktorske prikolice, jih kontaktirajte.

Traktorska kiper prikolica

Prilagojene rešitve visoke kakovosti za učinkovit in zanesljiv prevoz

Wöz Anhänger je blagovna znamka, ki se specializira za izdelavo visoko kakovostnih prikolic, namenjenih predvsem za potrebe kmetijstva in gradbeništva. Imajo dolgoletne izkušnje in znanje na področju panog, kjer delujejo, kar jim omogoča, da svojim strankam svetujejo pri nakupu in uporabi prikolic. Wöz Anhänger se ponaša s sodobno tehnologijo razvoja ter uporabo visokokakovostnih materialov, kar postavlja njihove traktorske prikolice med najboljše na evropskem trgu.

Wöz Anhänger ponuja široko paleto visokokakovostnih prikolic, od traktorskih prikolic za prevažanje bala do gradbenih prikolic. Vsi njihovi izdelki so zasnovani po meri kupcev z namenom povečanja učinkovitosti in zanesljivosti v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Sodelovanje s končnimi uporabniki skozi celotno življenjsko dobo izdelkov je ključno za zagotavljanje kvalitete in uspešnosti njihove ponudbe. Wöz Anhänger uporablja komponente priznanih evropskih podjetij, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo prikolic in nemoteno delovanje, če se prikolice uporabljajo pravilno.

Tandemske prikolice prilagojene vašim željam in potrebam.

Wöz Anhänger je hišna blagovna znamka, ki izdeluje vrhunske kakovostne prikolice, vključno s traktorskimi prikolicami, gradbenimi prikolicami in prikolicami za prevoz bal. Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji in visokokakovostnim materialom, Wöz Anhänger spada v sam vrh evropskih proizvajalcev prikolic. Med njihovo ponudbo je tudi traktorska kiper prikolica, ki je enostavna za uporabo in zaradi lahkotnosti bolj okretna od drugih vrst prikolic. Če iščete prikolico za prevoz pridelka, odpadkov ali gradbenih materialov, je enoosna traktorska prikolica dobra izbira. Na njihovi spletni strani lahko najdete njihove izdelke in tudi druge vrste traktorskih prikolic, vključno z dvoosnimi in tandemskimi prikolicami.

Podjetje Trisa se je odločilo za proizvodnjo kvalitetnih prikolic pod znamko Wöz Anhänger. Med njihovo ponudbo so tudi traktorske tandem prikolice, ki jih lahko prilagodijo vašim željam in potrebam. Na primer, lahko se doda povišane stranice, priključke drugim prikolicam, vzmetenje podvozja in različne pnevmatike. Poleg tega so prikolice opremljene tudi z različno dodatno opremo, ki jo imajo na voljo. Na ta način bo tandemska prikolica izdelana tako, da bo popolnoma ustrezala vašim potrebam. Tandem prikolice so na voljo v različnih velikostih in nosilnostih. Na zadnji strani prikolice je izpust za žito, na sprednji pa lestev, ki olajša vzpenjanje na prikolico. Vse tandem prikolice v njihovi ponudbi omogočajo kipanje zadaj (do 50°) in bočno (do 45°).

Zanesljiv partner za kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo

Podjetje TRISA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008 in se ukvarja z prodajo ter servisiranjem kmetijske in gozdarske mehanizacije. So zastopnik številnih priznanih blagovnih znamk v Sloveniji in Evropi, ter zagotavljajo storitve strokovne servisne službe. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja v panogah, kjer delujejo, so se odločili za izdelavo lastne hišne blagovne znamke – Wöz Anhänger. Ta znamka je znana po svojih kakovostnih traktorskih in gradbenih prikolicah ter prikolicah za prevoz bal. Poleg tega, da nudijo obsežno izbiro različnih prikolic, delijo tudi svoje poznavanje panog s strankami in jim s tem pomagajo pri nakupu, ter zagotavljajo zadovoljstvo z izbranimi stroji in opremo.

Wöz A50 – Zanesljiva traktorska enoosna prikolica za raznolike prevozne potrebe.

Traktorska kiper prikolica Wöz A50 ima skupno maso 5.000 kg in nosilnost 3.800 kg s notranjo dolžino 3.000 mm in notranjo širino 1.500 mm. Osnovne stranice so visoke 500 mm, medtem ko so gume velikosti 340/55-r16. Vgrajena oprema vključuje tri strani, ki se dvigujejo za kipanje, z naklonom kipanja bočno 45° in zadaj 50°. Ima tudi 3-stopenjski cilinder s končnim ventilom, centralno odpiranje zadnje stranice, hidravlične zavore, cestne luči, mehansko podporno nogo, mehansko parkirno zavoro, zagozde za kolesa in pod debeline 5 mm, znak za počasna vozila ter centralno odpiranje stranic.