Tedenski horoskop od 4.12. do 10.12

Pred nami je zopet nov teden, ki prinaša kar nekaj sprememb, razgibanosti in tudi veliko zanimivih in razburkanih doživetij. Tedenski horoskop od 4.12. do 10.12., je že tukaj. Tedenski horoskop nam napoveduje da se bo ljubezensko vzdušje razlikovalo od znamenja do znamenja, skupno pa bo vsem, da se bo večina trudila, da bi uredili odnos prav za vsako ceno, ne bodo pa gledali na kakršne koli posledice. Kar se tiče denarja, se bo ta teden poslovno gibal od dokaj neuspešnih dni pa vse do zelo mamljivih ponudb. Te ponudbe bodo lahko zelo kompleksne, tako da boste morali o njih temeljito premisliti. Tedenski horoskop nam za ta teden napoveduje tudi da bo to čas, ko bo velika večina težila po aktivnem telesnem gibanju, kajti dogodki bodo napeti in dokaj intenzivni. Zato si le preberite, kaj so vam za ta teden namenile zvezde, da vas vaša usoda ne ulovi, ko boste nepripravljeni.

tedenski horoskop

Kar se tiče je tedenski horoskop za Ovna v tem tednu tak, da se ne boste morali upreti svojemu egu in želji po nadvladi partnerja. Če boste v tem predolgo vztrajali pa se bodo začeli prepiri ki jih s partnerjem še dolgo ne bosta rešila. Pri financah se vam ni treba ničesar bati, vseeno pa previdnost ni odveč. Vedno bolj se ovnom zdi za nimajo časa za rekreacijo, ampak je resnica taka da si je potrebno vzeti čas. Tedenski horoskop Bik za ta teden napoveduje da v ljubezni ne bo vse rožnato, saj ste zelo trmoglavi. Včasih je potrebno iti iz svoje kože in prisluhniti parterju. Ta teden boste tudi zelo hiteli z iskanjem nove zaposlitve, toda prisluhnite svojemu nadrejenemu, morda ima za vas presenečenje. Paziti morate na glavobole.

Kar se tiče ostalih znamenj, si lahko vaš tedenski horoskop preberete na omenjeni spletni strani. Pripravite se že prej in se ne pustite presenetiti.