Tečaj francoščine

Če imate željo po večjem znanju tujih jezikov ali pa ravnokar razmišljate o temu, da bi vzeli tečaj francoščine, ima podjetje Karnion dobro ponudbo za vas, saj se boste pri njih lahko naučili francoski jezik in to v zelo kratkem času zaradi metode, ki jo uporabljajo, o kateri bomo govorili malo kasneje v nadaljevanju. Res je, da je tečaj francoščine oziroma cel francoski jezik dokaj težek za naučiti se, saj ima veliko posebnosti in različnih naglasov, ki jih je kar težko izgovoriti, vendar z pravo pomočjo se da vse naučiti.

Nekateri se določijo za tečaj francoščine zato ker želijo potovati in bi se tudi radi naučili nekaj preden odpotujejo, nekaterim pa je francoščina le tako lep jezik. Nikoli ni prepozno za nove odločitve in cilje, starost je le števka, ki nebi smela vplivati na naše želje pa če se nekateri še tako zelo ne strinjajo s tem jaz osebno menim da lahko narediš vse le če želiš in starost tukaj nima nobenega vpliva. Podjetje oziroma holistični center razvoja osebne uspešnosti Karnion ima nove tehnike učenja raznih jezikov. Preden začnete z poučevanjem, vas preverijo na spominu in koliko že znate, da vedo v katero skupino vas postaviti in pripravijo učni načrt primeren za vas. Tečaj francoščine poteka 4 ure dnevno in 40 urni trening za začetnike. Njihova zelo cenjena metoda učenja pa je kombinacija poslušanja v alfa stanju kjer si snov zapomnimo 4x hitreje kot pa sicer, po tem pa sledi individualni pogovor s profesorjem.

Res se je težko učite nekaj popolnoma novega za nas, saj na začetku težko razumemo le osnovne stvari in nekateri zaradi tega obupajo, vendar brez truda in volje se ne bo nič samo naučilo. Torej če razmišljate za tečaj francoščine nič ne čakajte in se prijavite čim prej, da boste lahko kmalu potovali okoli in presenetili druge nad znanjem, ki ga imate.