Na Team Building s podjetjem Maya Team

Največji team building dogodek, ki ga organiziramo je tudi dejansko največji. Teambuilding se namreč imenuje gigantske igre. Ekipe, ki k nam pridejo na team building izzovemo, da v sebi zopet prebudijo otroka. Vsi imamo namreč lepe spomine, ko smo se kot otroci igrali človek ne jezi se ali pa štiri v vrsto. Še boljše team building igre pa so bile tiste, kjer smo morali sodelovati.

Team building običajno izvedemo v večji dvorani. Postavitev vseh iger za teambuilding nam vzame kar nekaj časa, saj si želimo, da je prav vse postavljeno na pravem mestu. Uvodni del teambuilding programa se začne z delitvijo v pare in svečano podelitvijo igralnih figuric. Sledi igra manjših iger, kjer pa vseeno sodelujemo.

Prav igre so odlična tema za team building saj po tihem v nas izzovemo tisto, kar rabimo tudi za dobro sodelovanje v vsakdanu. Moramo se znati prilagoditi drug drugemu, znati moramo taktično razmišljati ter se spodbujati. Te tri komponente so glavne za izvedbo teambuilding programa, hkrati pa vas naučimo tudi kako kontrolirati zdravo mero tekmovalnosti in kako sprejeti dejstvo, da nam nekaj ni uspelo in ne obupati.

Team building se nato preko različnih iger prevesi v glavno zaključno igre. Končna team building igra je namreč človek ne jezi se. To igro vsi dobro poznamo vendar jo nihče nikoli ni igral v gigantski postavitvi. Tukaj sodelujete prav vsi člani, ki ste se team building programa udeležili. Ta igra lahko poteka pozno v noč zaključimo pa jo z razglasitvijo zmagovalne ekipe, hkrati pa tudi vsi ostali prejmejo darilo za sodelovanje.

Ker ima team building omejeno število iger je ta program primeren za manjša podjetja ali kolektive. Prav tako je prostorsko omejen, saj smo običajno v manjših kongresnih dvoranah. Po vaši želji se lahko program izvede čez celoten dan, največkrat pa je ta program poldnevni. Program nato zaključimo z večerjo ter druženjem ob prijetni glasbi in žlahtni kapljici.