Svinčniki za ustnice ustvarijo popoln prvi vtis

Prvi vtis ustvari pomembno podobo o tem, kdo stoji pred nami. Urejen videz posameznika dokazano povezujemo z bolj pozitivnimi prvimi občutji  o človeku, s katerim se srečamo prvič. Na poti dobrega prvega vtisa pa imajo pomembno vlogo tudi svinčniki za ustnice, ki predstavljajo nepogrešljiv pripomoček ženske torbice in jih lahko najdete na www.pinkpanda.it/negozio/matite-per-le-labbra.

Zakaj so svinčniki za ustnice pomemben pripomoček ženske torbice?

Vsaka ženska si želi biti ženstvena, urejena in lepa. Na poti dosega vseh treh ciljev so lahko svinčniki za ustnice najboljša rešitev. Z njimi namreč ustvarimo videz bolj polnih ustnic, ki ustvarijo bolj ženstven videz ter poskrbijo za popoln videz vašega obraza. Svinčnik je lahko v pomembno pomoč pri zagotavljanju videza ravnine in simetrije ustnic, zaradi česar si posameznice brez njega življenja praktično ne predstavljajo.

svinčniki za ustnice
S svinčnikom za ustnice do popolnega videza ustnic.

Kako uporabljati svinčnik za ustnice?

Svinčnik za ustnice je pripomoček, ki je povsem enostaven za uporabo. Z njihovo pomočjo enostavno obrišite kote vaših ustnic, pri tem je pomembno, da izberete svinčnik iste barve kot je barva šminke, ki jo boste nanesle na ustnice. Takoj na začetku je potrebno opozoriti, da svinčnik za ustnice uporabite pred nanosom šminke, saj boste le na tak način dosegli želene ravnine, prav tako pa boste s tem dosegli, da ne bo šminka izgledala bledo. Pri tem ni pomembno kakšno šminko uporabljate.  

Pri očrtovanju ustnic bodite pozorne, da s svinčnikom ne pretiravate – debelina črte, ki jo ustvarite naj ne presega nekaj milimetrov (priporoča se do 4 milimetre debeline). Nanos bo bistveno lažji, če boste svinčnik najprej uporabile na spodnji, nato pa še na zgornji ustnici.

Majhni nasveti velikih mojstrov

Pogosto za neuporabo svinčnika uporabljamo izgovor, da nimamo odtenka svinčnika, ki bi bil enak šminki. Mojstri ličenja pravijo, da v takem primeru izberite svinčnik nevtralne barve, ki tako predstavlja obvezni pripomoček ličenja. Nevtralno barvo nato prekrijte s šminko, da preprečite izpostavljanje nevtralne barve. Lahko pa izberete svinčnik, ki je vsaj blizu barve šminke in obrise nežno zakrijte s šminko. Pri tem opozarjamo –  zakrivanje uporabe svinčnika je sodoben trend, časi, ko so se obrisi svinčnika izpostavljali so namreč mimo.

In kako doseči najboljši videz? Uporabite dobro ošiljen svinčnik – velja namreč podobno kot v šoli. Da bi zagotovili natančen in oster obris, potrebujete prav takšen pripomoček.