Izbran selotejp vam lahko pomaga izboljšati prepoznavnost podjetja

Danes je pakiranje postala storitev, ki je nepogrešljiva predvsem v trenutnem času epidemije, ko se je dostava še kako povečala. Vedno več podjetij se poslužuje takšnemu in drugačnemu skladiščenju ter manipulaciji blaga. Pri vsem tem pa je poleg zaščitne embalaže največkrat uporabljen prav selotejp. Na naslednji spletni strani si lahko poiščete več informacij o naročilu ter uporabi različnih selotejpov, ki so primerni tudi kot podpora promociji vašega podjetja www.kammtrade.si selotejp.

Danes so izredno priljubljeni pakirni materiali naslednji in sicer, streč folija, ki je izredno uporabna tako pri primarni zaščiti kot tudi na sekundarni ravni zaščite končnega pakiranja, že omenjeni selotejp, ki je kot smo rekli lahko potiskani tudi z logom vašega podjetja, mehurčkasta folija največkrat uporabljena pri primarni zaščiti, embalažna EPE folija, kartonska škatla, ki pride prva v stik z našim kupcem in ima prav tako velik oglasni prostor, raznorazni povezovalni trakovi, valovita lepenka, LDPE prekrivne folije ter vse vrste vrečk, ki jih lahko uporabljate tako za pakiranje kot tudi za prenos izbranega izdelka. Vsem omenjenim pakirnim materialom pa je skupen prav selotejp.

Lepilni trak navit okoli kartonskega tulca je lahko izdelan iz PP ali PVC – ja ali pa iz papirja, v tem primeru govorimo o papirnem lepilnem traku. Moč, ki jo ima selotejp je odvisna predvsem od debeline le tega. Širina je lahko standardna 48mm ali poljubno širša odvisno od potrebe naročnika. Danes ima selotejp izjemno široko uporabo. Njegova osnovna naloga je predvsem lepljenje dveh površin, na ta način namreč omogoča dovolj trdno celovitost določenega paketa, ki vsebuje določeno vsebino, ki želimo, da nepoškodovana pride na svoj cilj.

Izbrano podjetje lahko selotejp in druge lepilne trakove natisne in popolnoma prilagodi vašim zahtevam po logotipu,  informacijah o podjetju ob čemer lahko izberete tudi različne barve. Izberite ustrezen izdelek in izpostavite svoje podjetje.