Domača savna je vedno pri roki, ko jo potrebujete

Savna je stara oblika sproščanja in razstrupljanja telesa. Sodobna savna – cedrov fito sod izhaja iz stare ruske kulture, kjer so že od nekdaj izdelovali take sode za savnanje in ni nek nov izum, ampak je le posodobljen tako, da deluje s pomočjo nove tehnologije in elektrike. Včasih so v savnah kurili ogenj in zlivali vodo v razbeljene kamne ter metali v ogenj zdravilna zelišča. Danes to lahko storite veliko udobneje, kar s pomočjo elektrike, ki segreva savno in aromaterapije, z eteričnimi olji, ki jih oddaja ta sodoben in uporaben sod.

savna

Savna sod je majhen in lahko je v katerem koli prostoru. Poleg tega ga lahko tudi premaknete ali pospravite, če ga ne potrebujete. Je super naprava, ki vam omogoča sprostitev ter razstrupljanje kadar koli to potrebujete. Seveda lahko nabavite tudi takega, kjer bosta hkrati v njem dve osebi, kar je še bolj zabavno, če ste družabne narave in hočete privarčevati na elektriki, ker se bosta savnala oba hkrati.

Taka savna je res priročna in poceni, ker jo lahko uporabite večkrat ali pa tudi ne. Za savno bi morali plačevati vstopnino za vse člane družine, z domačo savno pa ta strošek enostavno odpade. Zato se vam investicija splača, ker jo boste gotovo večkrat uporabljali, bolj pogosto, kot če se morate odpraviti zdoma in nekje drugje savnati, se posušiti, obleči in spet oditi nazaj. Pozimi je to še posebej nerodno, ker se lahko prehladite.

Če pa je savna v udobju vašega doma ali podjetja in vikenda, ste zmagali, ker vam nikamor ni treba iti in se v miru posušite tako, da ste ogrnjeni v kopalni plašč, pa vseeno lahko vse delate. Tudi veliko časa vam prihrani in stroška za vožnjo ter živcev v kolonah. Cedra je naraven les, ki je starodaven in zdravilen že sam po sebi, zato je ta savna izjemno zdrava. Privoščite si jo za vedno.