Sanitarna toplotna črpalka je najboljša rešitev za zmanjšanje visokih stroškov ogrevanja

Podjetje Kronoterm ponuja cenovno ugodne in prilagojene različice sanitarne toplotne črpalke.

Različna gospodinjstva se pogosto srečujejo s težavami, ki jih povzročajo visoki stroški ogrevanja sanitarne vode. Topla sanitarna voda je seveda nujna, danes si kakovostnega življenja brez nje ne moremo več predstavljati, toda kako si jo zagotoviti na varčen način. Odgovor vam ponujamo pri podjetju Kronoterm, z našo sanitarno toplotno črpalko.

Sanitarna toplotna črpalka je pri podjetju Kronoterm na voljo v več različnih izvedbah. Za najzahtevnejše uporabnike je na voljo sanitarna toplotna črpalka ECO WP2 LF-202E | WP2 LF-302E, ki omogoča visoko učinkovitost in enostavno upravljanje z grafičnim LCD zaslonom. Če uporabnik išče optimalno sredino med stroški investicije in visoko učinkovitostjo je zanj prava rešitev sanitarna toplotna črpalka SILVER WP2 LF-202S | WP2 LF-302S. Tretja možna rešitev je STAR WP2 LF-202B, WP2 LF-302B, ta sanitarna toplotna črpalka pa je namenjen gospodinjstvom s predhodno vgrajenim bojlerjem.

Sanitarna toplotna črpalka

Sanitarna toplotna črpalka od leve proti desni Eco, Silver in Star.

Sanitarna toplotna črpalka je na voljo tudi v različnih velikostih

Razlikujemo tudi med modeli namenjenimi za manjše uporabnike (S1), večje uporabnike (S max) in za uporabnike z že obstoječim bojlerjem (S T). Sanitarna toplotna črpalka S1 ne potrebuje veliko grelne vode, z volumnom 100 L pa je idealna za počitniške hiše in stanovanja. Kaj pa tista gospodinjstva, ki vsebujejo velike porabnike tople vode? Odgovor je sanitarna toplotna črpalka S max, z grelno močjo 8 kW in možnostjo daljinskega upravljanja s CLOUD Kronoterm aplikacijo.

Kronoterm pa je pripravil tudi rešitev za tiste, ki imajo dovolj dober obstoječ bojler. To je model S T, ki se lahko priključi kar na steno.

Sanitarne toplotne črpalke Kronoterm si lahko ogledate na sledečem video posnetku: https://www.youtube.com/watch?v=lI-AHLrKc0Y.