pvc okna

Pvc okna so zaželena iz dveh bistvenih razlogov in sicer so povsem odporna na vlago in so poceni, kar is oglejte tukaj https://www.cugelj.si/pvc-okna/, kjer jih lahko tudi naročite. Zmotno je mišljenje, da pvc okna niso lepa in so videti cenena, ker je danes tako napredovala tehnologija, da jih ne boste ločili od lesenih ali kovinskih, ker imajo tako dobro narejeno imitacijo naravnih materialov.

pvc okna

Kvalitetna pvc okna so tro slojna, zastekljena s termopan steklom in ne prepuščajo toplote ven ali noter in nimajo toplotnih mostov. To pomeni, da vam bodo prihranila veliko denarja za ogrevanje, zato se jih splača nabaviti za novogradnje ali pa zmenjati stara okna. Dolgoročno se vam bo to seveda splačalo.

Pvc okna so bistveno bolj odporna na vse, na UV žarke in vlago ter korozijo, kot drugi materiali. Ker se ne raztezajo in ne krčijo, bodo vedno enake oblike in se bodo dobro odpirala. Primera so predvsem za tiste stavbe, kjer je dosti vlage, tudi za kopalnice in kuhinje.

Ko jih boste izbirali za svojo stavbo, ne boste mogli verjeti, koliko barv in možnosti ponujajo, ker je možni na njih imitirati kar koli in nanesti katero koli barvo. Tako boste lahko stavbo naredili bolj atraktivno in zanimivo zase in za obiskovalce.
Okna so ogledalo stavbe in je super, da se ujamejo z njeno fasado ter vrati in streho. Zagotovo je to možno s temi okni, ker so pvc okna prilagodljiva. Naredijo vam jih lahko na mero za stare stavbe, v novih pa so ponavadi standardne velikosti.

Pokličite mojstra in se pozanimajte, kako svoja okna lahko zamenjate in koliko lahko prihranite. Okna vam bodo zamenjal ail vgradili na novo v enem dnevu. Za seboj bodo pospravili in uredili fasado, tako da ne boste imeli nobenih skrbi in stroškov. Zvečer boste šli spat z novimi okni ali začeli delo v pisarni naslednji dan.