PVC ograje so lahko narejene povsem po vaših željah

Si želite spremeniti izgled vašega balkona ali dvoriščih vrat? Izberite PVC ograje in jih oblikujte povsem po lastnih željah. Profili za PVC ograje so narejeni iz visoko kvalitetnega materiala, ki vam zagotavlja obstojnost. PVC ograje so odporne na razne vremenske razmere – od dežja in sonca, pa vse do soli na primorskem koncu. Posebno vzdrževanje ni potrebno, zato s PVC ograjami prihranite čas in denar. Izberete jih lahko v različnih barvnih odtenkih.

pvc ograje


Izdelavo PVC ograje lahko v celoti prepustite podjetju, lahko pa naročite ves material za izdelavo in jih sami montirate. V tem primeru vam podjetje pripravi letvice v točno določenih dimenzijah ali pa PVC ograjne profile kupite sami, brez razreza. PVC letvice se med seboj razlikujejo po debelini, širini, obliki in ceni, zato so možnosti za izdelavo PVC ograj res velike. Ograje so lahko sestavljene iz različnih letvic, kar pomeni, da lahko izberete kombinacijo več vrst letvic, ne le ene.


PVC letvice se uporabljajo za izdelavo balkonskih ali vrtnih ograj in dvoriščnih vrat. Vse PVC ograje in vrata se naredijo po željah oziroma merah kupca, kar zagotavlja edinstven izgled vaše hiše oziroma celotne okolice. PVC letvice se lahko montirajo na staro kovinsko ograjno ogrodje ali pa se naredi nova konstrukcija. V vsakem primeru pa se kovinsko ogrodje obleče s posebnimi PVC pokrivnimi profili za boljšo zaščito ogrodja pred vremenskimi vplivi. Letvice na balkonskih ograjah so lahko nameščene v poševni, vertikalni ali horizontalni obliki, možno je izdelati tudi cvetlično korito.


Tudi PVC vrtne ograje se lahko namesti med že obstoječe stebre ali pa se na kovinsko konstrukcijo zmontira nove. Obstajata dve vrsti stebrov; lahko so votli in jih je treba v notranjosti zaliti z betonom, ali pa so montažni in se namestijo preko kovinskih stebričkov. Letvice so nameščene v vertikalni ali horizontalni smeri, višino in razmak med njimi določi kupec. PVC vrtne ograje so lahko ravne, izbočene ali vbočene. PVC letvice so odlične tudi za izdelavo dvoriščnih vrat, ta so lahko drsna ali krilna, izdelana so lahko za ročno odpiranje ali na daljinsko upravljanje.