Pravilna prehrana je pol zdravja

Prehrana je zelo delikatna zadeva za vsakega izmed nas, ker smo večinoma naučeni na klasično prehranjevanje, ki je lahko tudi napačno. Strokovnjakinja za prehrano, ki je vedno na tekočem s prehranskimi smernicami, je na tej povezavami www.nutrimentum.si in si bo vzela čas za vas ter vas bo obravnavala individualno. Najprej se boste opazovali in si zapisali vse, kar pojeste v treh dneh. Na podlagi tega bo za vas naredila jedilnik, ki je za vas primeren in usklajen z vašimi navadami. Ni pomembno, ali ste pretežki ali presuhi in ali imate zdravstvene težave, vse obravnava enako natančno ter skrbno. Nato morate jedilnik zgolj upoštevati in vključiti v svoje življenje še več gibanja.

prehrana

Prehranska svetovalka vam bo pomagala tudi v primeru, če se jedilnika iz takih ali drugačnih razlogov ne boste mogli držati. Takrat prevzame vlogo prehranskega coacha in vam pomaga najti ovire, ki vas zadržujejo pri tem da bi bili pri prehrani disciplinirani. Nato se ukvarja z vami tako, da se te ovire premostijo in da odpadejo blokade ter vaše težave. Šee na to se bodo res začeli poznati konkretni rezultati.

Mnogi med nami podležemo zasvojenosti z marsikatero hrano, ki nam škoduje na več nivojih. Predvsem na zdravju in tudi pri zunanjem zgledu, še posebej, ko dosežemo zrela leta. Takrat se lahko naše zdravje in izgled nenadoma drastično spremenita, zato je treba spremeniti tudi našo prehrano.

Če prehranske strokovnjakinje ne boste mogli obiskati, potem vas lahko obravnava tudi preko interneta, da se vidite v živo preko ekrana. Tudi ta metoda je enako učinkovita, kot če bi jo obiskali v živo. Nikar ne skrbite, še vedno boste lahko jedli to, kar ste navajeni, vendar se bodo spremenili razmerja, količina, čas pregrajevanja ter morda boste dobili dodatno nekaj koristne hrane, ki je nimate sedaj vključene v prehrani. Ponavadi pojemo premalo vlaknin, zaradi česar prebava ni dobra in smo vedno lačni.

Obravnavala vas bo diskretno in se bo prilagodila le vam. Vaše življenje se bo spremenilo za vedno in za vedno boste pridobili nova znanja, ki jih lahko ves čas potem še izpopolnjujete z rednimi obiski pri prehranski svetovalki, ki je na tekočem z najnovejšimi raziskavami in smernicami v prehrani. Ko boste enkrat pridobili nove navade, kar lahko seveda tudi traja, boste za vedno ostali v redu, vitki in zdravi.