Pralno sušilni stroji opravljajo dve funkciji

Pralno sušilni stroji so pogosta izbira istih, ki imajo majhna stanovanja in težko sušijo perilo ali pa da perejo pogosto in potrebujejo perilo takoj. Kakovosten pralno sušilni stroj katere koli kakovostne znamke ima dve funkciji v eni napravi in sicer najprej perilo opere in ga nato še posuši. Vodo od sušenja odvaja skozi cev, kot odvaja vodo, ko pere perilo, zato v stanovanju ni nobene pare ali vlage, kar je odlično in zdravo za bivanje, perilo pa je hitro oprano ter tudi posušeno.

Pralno sušilni stroji so nastavljivi in lahko perilo osušijo do te mere, kot sami hočete. To je super zaradi likanja, da vam ni treba navlaževati perila in ga likati s paro, ker je lahko tudi malo manj posušeno in ga z lahkoto zlikate do suhega, s tem prihranite elektriko in vodo. Če pa ne boste likali, posušite perilo do suhega in ga takoj obesite, ker pralno sušilni stroji takoj operejo ter posušijo, da je perilo, kot bi bilo zlikano in ni zmečkano. Je pa to veliko odvisno tudi od samega materiala in količine perila, ki ga perete, super pa je tudi, da uporabite mehčalec, če imate trdo vodo.

Pralno sušilni stroji imajo večji boben od pralnih strojev tako, kot imajo sušili stroji velik boben, to pa mora biti zato, da se perilo dobro prezrači in osuši. Pazite, da ne boste v tak stroj dali preveč perila, ker se ne bo dobro posušilo in sledite navodilom proizvajalca. Potem boste imeli res dobro oprano in posušeno perilo. Lahko pa ga operete tudi manj, če potrebujete kaj oprati na hitro, da je samo prepoteno, na primer športna oblačila, da so vedno sveža vsak dan.

Sodobni stroji imajo motorje, ki se ne kvarijo, ker nimajo več krtačk, vseeno pa preverite, da je res tako. Nastavitve so skoraj pri vseh modelih podobne, katero znamko boste izbrali, pa je povsem od vas odvisno. Na zgornji povezavi so seveda kakovostne znanke, ki vas bodo povsem zadovoljile.