Pohištvo za vse prostore in stile

Mize, stoli in sedežne garniture, ležišča in vzmetnice vsi potrebujemo. V spletni trgovini so kakovostni izdelki domačih in tujih proizvajalcev, ki so vrhunski v dizajnu in tudi pazijo, da so njihovi izdelki izdelani iz naravnih in kakovostnih materialov. Poleg dobite še 3D izris prostora, svetovanje in izdelavo pohištva po vaši meri. Pokličite svetovalca stilista, da se pogovorite o tem, kako opremiti vaše stanovanje. Ni pomembno, ali imate novogradnjo ali gre za starejšo hišo in stanovanje, katerega bi radi obnovili in imeli sodobno pohištvo, ki je kakovostno, lepo ter tudi trpežno in naravno.

pohištvo

Običajno si najprej opremimo spalnico, saj to potrebujemo res nujno in mora biti udobna ter temna, da se res naspimo. Udobje pa seveda dasta postelja in stoli, če jih potrebujete v spalnici za preoblačenje, sedenje, meditacijo in podobno Za spalnico izberite udoben, vendar ne preveč mehak stol, da ga boste lahko uporabili za sproščanje, morebitno telovadno in meditacijo. V mehkem stolu boste zaspali, za to pa je seveda postelja.

Postelja naj bo dovolj velika za eno ali dve osebi tako, da se lahko obrnete in pri tem ne poškodujete partnerja z udarci. Moramo se raztegniti, ko spimo, ker le tako bo naša prekrvavitev v telesu doba. Posteljo izberite tudi glede na to, koliko ste veliki in težki. Za težke osebe so boljše trde postelje, za običajne srednje trde in za zelo lahke osebe mehke postelje.

Sedežne garniture so največkrat v dnevnih sobah, kuhinjah, skupnih prostorih, pisarnah in tudi v kopalnicah jih boste našli ter na hodnikih, kjer se počiva in čaka. To so najbolj rabljeni kosi pohištva doma in v podjetjih. Vedno bolj so popularne, ker se na njih lahko dela, počiva, pogovarja, sklepa posle, načrtuje, rešuje težave, igra in še marsikaj. Izberite tako sedežno, kakor je namenjena z uporabo. Če je za sedenje, naj bo trda in če je tudi za ležanje ter igranje, naj bo bolj mehka.

Mize in storili naj bodo stilu ostalega pohištva. Tudi barvo izberite tako da, se bo ujemala s sedežno garnituro in omarami. Najboljši so stoli in mize iz kovine in lesa te tekstila ali usnja, kar enako velja za sedežne garniture. Ne izbirajte pohištva oblazinjenega z umetnim materialom ali s polnilom iz umetne mase, ker se bo hitro uničilo pa še dobro se ne boste na njem počutili, ker postane statično ob drgnjenju.