Plise senčila za zatemnitev vašega doma

Poleti ugotavljate, da vam preveč sije sonce v vaše prostore ali vas sosedi preveč gledajo zvečer, ko gledate televizijo. Če bi radi nekaj novega na oknu, da boste imeli poleti senco v vašem prostoru so plise senčila prava izbira za vas. Najprimernejša so razna senčila za okna in takrat bodo vse težave rešene. Danes je na tržišču kar nekaj različnih vrst senčil, naj bolj udobna in kvalitetna pa so plise senčila, ki jih dobite v vseh barvah. Narejena so iz dveh alu profilov, med njima pa je vpeta tkanina v obliki harmonike. Premikate lahko v obe smeri, pritrdite pa jih lahko kar sami na vsako okensko krilo, vseeno kakšno obliko oken imate, lahko dobite plise senčila. ker danes imamo nekateri radi zelo pisano stanovanje, lahko dobite senčila v vseh barvah, tako tudi v vseh vzorcih.

plise senčila

Ni važno, kje bi radi imeli plise senčila, lahko jih imate v kuhinji, hodniku, v sobi, tudi v kopalnici ali stranišču, tudi na garažni okni ali v pisarni. Vse povsod vam senčila ustrezajo ter lahko jih prilagodite v barvah. Plise senčilo ni samo, kot zatemnitev prostora, je lahko tudi kot en dodatek prostoru. Neprepustne tkanine na senčilih vam bodo prostor popolnoma zatemnile, kar v poletnih časih pride še kako prav.

Ker imamo različne oblike okna ter dimenzije, vam senčila naredijo po meri. V Daša zavese vam vse uredijo, po vaših željah. Prisluhnejo vašim željam ter vam pomagajo pri izbiri. Lahko se oglasite pri njih ali jih kontaktirate prek spleta. V vsakem primeru vam odgovorijo na vaša vprašanja. Ko boste imeli plise senčilo pri vas doma, ne boste več imeli težav, da vas sosed ob večerih opazuje. Poleti boste imeli senco v vaših prostorih ter boste zelo zadovoljni. Prostor bodo vam malo popestrile z živahnimi barvami. Plise je zelo priporočljivo senčilo za vsak dom ter za vsako okno.