Zakaj so okrogle etikete bolj uspešne od drugih

Okrogle etikete so izjemno vpadljive in jih stranke hitro opazijo, vendar so lahko drage zaradi izseka. Inovativne okrogle etikete pa je možno izdelati na drug način, ki je bistveno cenejši in omogoča razrez etiket na različne dimenzije ter oblike, tudi okroglo. Zato se pozanimajte za svoje produkte, kako bi lahko naredili etikete okrogle oblike zanje, da pritegnete čim več kupcev in se razlikujte od konkurence ter drugih izdelkov, saj večino etiket ni okroglih, ampak kvadratnih ali pravokotnih. Bodite unikatni in izstopajte na policah v trgovinah.

Lepe in vpadljive okrogle etikete lahko naročite na zgornji povezavi in vam jih oblikujejo ter natisnejo in tudi izrežejo, vi pa jih ročno ali strojno nalepite na vaše produkte. Uspeh bo zagotovljen, če bodo etikete narejene profesionalno in tudi natisnjene na odličnem materialu z dobrimi barvami, ki se podi prsti ali na vlagi ne bodo spacale. To je za stranke izjemno pomembno, ker potem cenijo taka podjetja, ki imajo kvalitetno embalažo in etikete, zato menijo, da je vsebina enako skrbno izbrana in kvalitetna.

Ko naročite okrogle etikete, vedno preverite najprej ceno, če bistveno odstopa od kvadratnih, potem to podjetje ne uporablja inovativnega načina razreza etiket. Dobro je poiskati podjetje, ki to zmore zato, da boste prihranili na stroških izdelave teh etiket, kar se sčasoma res pozna na ceni. Zato okrogle etikete naročite zgolj tam, kjer imajo najnovejšo tehnologijo in ugodne cene. Oboje gre z roko v roki in je možno.

Etikete lahko tudi sami oblikujete oziroma priskrbite dizajn, če je res dober in všečen. V primeru, da bi rabili oblikovanje, vam ga bodo tudi ponudili po ugodni ceni in vaše etikete, na katerih so podatki in seveda reklama za vsebino produkta, bo zasijala v polni luči. Za vas naj bo najboljše edino merilo za kakovost in stranke vam bodo sledile. Poskrbite pa tudi za svoj žep in stroške.

Tudi, če imate sedaj etikete, ki so klasične kvadratne ali pravokotne oblike, lahko še vedno spremenite obliko in dizajn ter nato obstoječe stranke opozorite s plakatom ter pojasnili, da se navadijo, nove stranke pa bodo hitreje posegle po vašem produktu. Sami se v to prepričajte in jih naročite že danes.