Izbira prave montažne hiše vam omogoča hitro vselitev v vaš novi dom

Odločitev za postavitev montažne hiše prinaša hitro vselitev, saj je lahko pripravljena že v nekaj mesecih. Hiša ima nizke stroške ogrevanja in je povsem primerljiva z klasično hišo. Na naslednji spletni strani si lahko poiščete več informacij o montažnih hišah portal www.montažnehiše.com Prednost montažnih hiš je predvsem ta, da jih lahko postavite na različne terene. Hiša ima večjo bivanjsko površino kot klasična, zaradi ekološke gradnje pa se lahko potegujete tudi za pridobitev subvencije Eko sklada. Pri montažnih hišah imate širok nabor tipskih hiš imate pa možnost ustvariti popolnoma unikatno montažno hišo, ki je izdelana po vaši želji.

Glavna prednost montažne hiše je izredno dobra toplotna izoliranost, kar nam nudi les, ki je glavni in največkrat uporabljeni material. Hiša je zaradi tega tudi potresno varna, pri sami gradnji pa ne obremenjujete okolja. Kot smo že omenili je možno montažne hiše popolnoma prilagoditi vašim željam in potrebam, tu si lahko dovolite prosto pot in izkoristite tudi svojo kreativnost, tako pri oblikovanju hiše kot tudi pri izbiri notranje opreme.

montažne hiše

V kolikor je vaše vprašanje ali imajo montažne hiše zaradi hitre postavitve ter materiala krajšo življenjsko dobo. V tem primeru vas lahko pomirimo, saj je hiša ravno zaradi naravnih materialov popolnoma primerljiva z klasično grajenimi, potrebno je biti pozoren na nego v smislu prezračevanja prostorov ter redno pregledovati ostrešni del.

V primeru, da se sprašujete kako velika je poraba kurjave, če se odločite za postavitev montažne hiše. Tudi tu vas lahko pomirimo, saj montažna hiša za ogrevanje porabi le do 15 kWh/m2, kar je izdatno manj kot klasično grajena hiša. Tako vam montažna hiša nudi tudi manjšo mesečno porabo vašega družinskega proračuna namenjenega ogrevanju, obenem pa delujete okolju prijazno.

Vzemite si čas in raziščite ponudbo montažnih hiš ter poskrbite za zdravo in udobno prihodnost vas in vaše družine.