Livarna, kjer vaše želje postanejo izdelek

Iščete podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo tehnološko zahtevnih ulitkov, potem je podjetje LKR prava izbira za vas. Obiščite njihovo spletno stran https://www.lkr.si/sl/livarna/ in se prepričajte sami, kako strankam ponudijo popolno podporo od začetka oblikovanja do končne proizvodnje izdelka. Njihova livarna jim omogoča, da vam izdelajo tudi majhno serijo izdelkov, saj so zelo prilagodljivi in imajo kratke dobavne roke. Vsi izdelki so iz enega samega vira.

LKR je slovensko družinsko podjetje, ki je specializirano za tehnološko dovršene izdelke za posebno litje, saj imajo bogato metalurško znanje, vrhunsko opremo in bogate izkušnje omogočajo proizvodnjo geometrijsko zelo zahtevnih izdelkov visoke kakovosti. Livarna izdeluje različne izdelke za kmetijsko, jedrsko, hidro, rudarsko, kemično in petrokemično, prehransko industrijo, industrijo recikliranja, izkopavanja, celuloze in papirja ter industrijo steklene volne.

Livarna, ki jo odlikujeta natančnost in kakovost
V livarni, ki je del podjetja LKR izvajajo destruktivne in nedestruktivne preskusne postopke, da zagotovijo visoko kakovost, ki jo pričakujejo in zahtevajo njihove stranke. V podjetju se zavedajo, da je danes pomembna natančnost in kakovost površin, uporabljajo keramični sistem za oblikovanje, ki mu rečejo tudi sistem Shaw.

Livarna – tehnika litja
Izlitki, izdelani v proizvodni hali podjetja LKR, imajo dostavno težo od 0,1 kg do 10 ton na kos. Posamezni kosi in majhne serije posebnih ulitkov, ki jih v podjetju izdelajo po željah, so izdelani z uporabo sistemov vodno steklo oz. ester. Za predprodukcijske modele in komponente uporabljajo tehnologijo 3D tiskanja, kar jim omogoča hitro prototipiranje.

V primeru, da potrebujete kakršen koli izdelek, ki ga vam lahko izdelajo v livarni podjetja LKR, jih kontaktirajte preko spletne strani ali jih pokličite. Z veseljem se vam bodo posvetili in vam pomagali da vaša ideja in želja postaneta izdelek. Njihova proizvodna livarna bo izdelala oz. ulila želen izdelek, zato ne odlašajte in kontaktirajte podjetje ter se dogovorite za sodelovanje.