Lesena okna – pogled v svet

Velikokrat sanjarim o svojem sanjskem domu. Predstavljam si majhno hiško ob robu gozda, z velikimi lesenimi okni, ki se razprostirajo čez celotno steno in prostor napolnijo z naravno svetlobo.  Si tudi ti eden od navdušencev velikih lesenih oken? Lesena okna nosijo nek pridih domačnosti, topline in veselja v vsako hišo. Trenutno je velika ponudba lesenih oken, ki se lahko poleg svoje lepote, pohvalijo tudi s svojo funkcionalnostjo. Lesena okna namreč ne smejo biti zgolj lepa, pač pa tudi kakovostna, varčna in ugodna za vzdrževanje. Hkrati morajo biti dobri toplotni in zvočni izolatorji.

lesena okna

Navdušena sem na izvajalci, ki omogočajo izdelavo oken po meri. Kajti kdo si ne bi želel imeti unikatna lesena okna, narejena po lastnem okusu? Izbiraš lahko med različnimi velikostmi, postaviš jih lahko na katerokoli stran hiše, izbiraš lahko med različnimi debelinami stekla in  različnimi vrstami stekla, odvisno od tvojih preferenc. Si želiš več zaščite pred soncem ali več zaščite pred radovednimi pogledi iz okolice? Prednost lesenih oken pa je tudi v tem, da si lahko izmišljujemo s kakšnim lesom bomo okna kombinirali. Sama bi zagotovo izbrala kakšen svetel les, kot je na primer smrekov les. Vi pa lahko izbirate med veliko paleto različnih vrst lesa, kot je hrastov ali macesnov les. Če pa ste navdušenec eksotike pa si lahko izberete tudi različne vrste eksotičnih vrst lesa. Odločitev je vaša. Možnosti je neskončno. Kaj ni to super! Zato se nikar ne zadovoljite z dolgočasnimi okni.

Lesena okna predstavljajo oči hiše, s katerimi boste tudi sami lahko opazovali okolico, zato je pomembno, da ste s pogledom zadovoljni. Naj bodo vaša lesena okna unikatna, da bo tudi vaš pogled na svet unikaten, naj bodo lepa, da bo tudi vaš pogled na svet lep in v kolikor želite, naj bodo zatemnjena in zakrita, da bo vaša intima ostala nedotaknjena in skrbno skrita zunanjemu svetu.