Kamionski prevozi so hitri in poceni

Kamionski prevozi so poceni in dosežejo vsako lokacijo, naročite jih na tej povezavi https://www.sersentransport.si/services/cestni-prevoz-tovora/ in se dogovorite za način prevoza vaših izdelkov do stranke. Kamionski prevozi omogočajo, da prepelje naenkrat veliko tovora ali nekaj in lahko tudi malo. Odvisno je od načina, kako najamete kamion, tako se vam bo obračunalo in taka vrsta prevoza se bo izvedla. Na razlago imate celoten tovornjak, polovico tovornjaka, en del ali pa najamete majhen del, ki je na začetku razklada, kar pa pomeni, da bodo večkrat lahko do vaše stranke tovor dali ven iz kamiona in nato nazaj noter, ko bodo robo umikali, da dobijo ven drugo robo. Je pa to najcenejše.

Kamionski prevozi potekajo po cestah in to pomeni, da lahko pridejo do vsake lokacije, kjer je utrjeno vozišče, po katerem lahko pelje kamion. Tako bo vaša roba prišla do strank hitro ter kamor koli naročite, lahko tudi na več različnih lokacij po naši državi, Evropi ali tudi izven nje. Najbolje je, da se posvetujete z organizatorjem prevozov, da vam pojasni, kaj je za vas najceneje in najboljše glede na vrsto ter količino vašega tovora. Tovor pa mora biti trdno pakiran in varno zaščiten v škatlah, ali drugi trdni embalaži in nameščen na palete ter pokrit s folijo, da se ne razsuje med prekladanjem. Kamionski prevozi vam omogočajo premik tovora iz tovarne, ladje ali vlaka na mikro lokacije.

Dejansko so kamionski prevozi precej cenejši od prevoza s kombiji ali lastnim prevozom, ker je vendarle kamion velik in lahko prepelje več robe, kar pomeni, da si stroške prevoza dejansko stranke delijo med seboj, razen če najamete celotno vozilo le za sebe. Vseeno je ceneje, ker je kamion nekaj metrov dolg in zelo visok, zraven pa lahko pripne še eno prikolico in tako prepelje dvakrat več robe, kot sicer. Pelje pa lahko tudi kar cel kontejner, ki ga pripelje ladja v pristanišče. Pokličite in se prepričajte, kaj je za vas najbolje.