Kako najti pravi modrček zase

V tem članku pa se bomo posvetili bolj ženskam, saj tega naši možje ne potrebujejo. Če se malo pohecamo, bodo rekli, da tudi ženska tega ne potrebuje. Ampak to so oni, oni naj se za sebe pobrigajo. Govorili oziroma pisali bomo o temi, ki nas ženske najbolj včasih obremenjuje. Pa ne toliko obremenjuje, ampak težko ga kupimo. Ne vse, mogoče bolj tiste, ki imamo manjše prsi. No sedaj ste sigurno že ugotovili o čem bo tema, kako najti pravi modrček zase. Najbolj pomembno je dobro prileganje, takrat se ženska vredu tudi počuti.

Kako najti pravi modrček zase je tudi mogoče moj velik problem. Jaz mislim, da ima vsaka ženska s tem težave. Ali imaš velike ali male prsi je tukaj velika težava. Mogoče je res najboljše, da si brez njega. Nekatere ženske ga ne nosijo in se počutijo v redu, jih sploh ne moti. Mislim, da tiste, ki imajo velike prsi ne morejo bit brez modrčka, saj je modrček neka opora za prsi. Kako najti pravi modrček zase se sigurno marsikatera vpraša. Najbolj pomembno je, da te ne tišči, da se lepo prilega prsim in celotnem telesu. Misli, da ni prijetno, če te tišči in prav tako ne, če ti je prevelik.

Modrčki so res naš problem. Pa nekako ne moremo biti brez njih. Mogoče doma še gre, ko pa se kam odpravimo pa nam ni prijetno in si ga nadenemo. Prav tako je pozimi mogoče drugače, ko imamo debelejše majice, kot poleti. Poleti je tisto vprašanje bolj pogosto kako najti pravi modrček zase. Jaz veliko krat vidim v trgovinah, da ga za velike prsi dobiš brez težav, za nas, ki pa imamo problem, to so male prsi pa bolj težko dobiš. Vseeno, če imate oblečen modrček, glavno da se dobro počutite in se ne ozirajte na druge.