deneme bonusu veren siteler - canlı bahis siteleri - casino siteleri casino siteleri deneme bonusu veren siteler canlı casino siteleri

Jabolčni sok ubija žejo ko je vroče

Jabolčni sok ubija žejo ko je vroče. Če ste žejni pijte jabolčni sok visoke kakovosti.

Ko vročina ubija in žeja utruja, najbolj na svetu svež jabolčni sok prija. Ravno prav sladek sok s svojo hudomušno linijo izdelkov vsako leto privablja več slovenskih kupcev. V zgodovini Slovenije so jabolka tudi sicer igrala pomembno vlogo: kot del ozimnice so pridna kmečka usta sladkala tudi v zimskem času. Iznajdljivi kmeti so iz zrelih plodov stiskali jabolčni sok in ga prodajali na sejmih. Podjetje ima v vsaki steklenici jabolčnika le izbrana in polnovredna jabolka. Z posebnim postopkom stiskanja, jabolčni sok ohranja svoj kiselkast okus, ki ga začutimo z vsakim požirkom. 100 odstoten naraven sok nima dodatnih nikakršnih sladkorjev, aditvov, citronske kisline ali ojačevalcev okusa. Drugi pridelovalci se še vedno revnajo po tradicionalnih metodah stiskanja. Pred stiskanjem je vsak plod skrbno pregledan, opran in obrezan. Vsaka steklenica vsebuje slaba 2 kilograma jabolk in pa za še več svežine in kapljico inovativnosti se svrtlo rumeni tekočini dodajajo raznoliki dodatki, kot je aronija. Jabolka pospešujejo presnove procese in krepijo žilni sistem. Jabolčni sok sestavlja tudi žar omake, saj tako dodajamo zadostno količino sladkorja, ki je potrebna za karamelizacijo.

Podjetje Domačine Grčin na spletni strani ponuja jabolčni sok v treh variacijah, in sicer z okusom pekočega ingverja, motni jabolčni sok, ki je brez dodatnih aditivov in čist jabolčni sok. V prihodnosti lahko od podjetja pričakujete tudi nove izdelke, okuse kot je aronija. Vsi izdelki so zelo kavovostni, stalno izvajajo tudi tiste za preverjenje kakovosti. Podjetje ponuja tudi izdelke kot sta bučno olje in lešnikovi namazi. Razlika med jabolčnikom in jabolčnim sokom je to da jabolčnik je svež in po stiskanju ni bil filtriran in vsebuje grobe celice jabolčne kaše. Jabolčnik se tudi hitreje pokvari in sicer kar v dveh tednih. Jabolčni sok je filtriran ter pateriziran zato, da se odtranijo vsi mikroorganizmi in bakterije.