Info center – strast do zagotavljanja varnosti

Skupino strokovnjakov Info center združuje strastno poslanstvo zagotavljanja varnosti. S ciljno usmerjenostjo, znanjem, inovativnostjo ter iznajdljivostjo se proaktivno odzivajo na nove izzive. Za njih ni nerešljivih situacij, temveč le izzivi, ki jih sprejemajo in uspešno rešujejo. Vedno znova iščejo nove pristope zagotavljanja varnosti za naročnike. Njihova močno povezana skupina združuje znanje, inovativnost, komunikacijske veščine, iznajdljivost in integriteto. S proaktivnim pristopom se usmerjajo v prihodnost, kjer varnost postane neizpodbiten element vsakdanjega življenja.

Info center

Strokovnost, znanje in inovativnost

Skupina strokovnjakov iz različnih področij, z obsežnimi izkušnjami v zasebnem in javnem sektorju, ponuja kompetentne, strokovne in učinkovite storitve z zagotovljeno kakovostjo. Ne priznavajo problemov, temveč vidijo zgolj izzive, ki jih z zavezanostjo in znanjem rešujejo. Sodelujejo z najboljšimi strokovnjaki na svojem področju, kar jim omogoča, da skupaj nudijo njihovim strankam resnično kakovostne storitve. Njihovo partnerstvo temelji na visokih standardih, zato lahko zaupate, da so vedno korak pred varnostnimi izzivi in pripravljeni na njihovo učinkovito obvladovanje.

Varstvo osebnih podatkov

Njihova ponudba zajema celovite storitve za ureditev skladnosti z uredbo GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2). Na enem mestu združujejo pravne in IT-aspekte, kar omogoča njihovim strankam, da brez težav izpolnijo zahteve zakonodaje in učinkovito varujejo osebne podatke.

Informacijska varnost

S strokovnim svetovanjem, izdelavo strategij in izvajanjem naprednih rešitev ter testiranjem informacijske varnosti v različnih poslovnih okoljih zagotavljajo, da so podatki njihovih strank varni. Skupaj razvijajo robustne sisteme za zaščito pred morebitnimi tveganji v digitalnem svetu.

Detektivske in varnostne storitve

Nudijo profesionalne detektivske storitve z licenco, ki vključujejo računalniško forenziko. Njihova ekipa izvaja kazenske, civilne in interne gospodarske preiskave, kar omogoča strankam učinkovito reševanje različnih zadev.

Zaščita prijaviteljev

Zagotavljajo vzpostavitev in implementacijo notranjih prijavnih poti ter svetovanje na področju zaščite žvižgačev v skladu z Zakonom o zaščiti prijaviteljev. Njihov cilj je ustvariti varno okolje, ki spodbuja transparentnost in etično ravnanje v organizaciji.

Korporativna varnost

Njihova sistemska in celovita ponudba korporativne varnosti predstavlja temeljno funkcijo za učinkovito delovanje ter neprekinjeno poslovanje podjetij. Skrbijo za zaščito ključnih virov in informacij, kar povečuje varnost poslovnih procesov.

Digitalizacija poslovanja

Zagotavljajo digitalizacijo organizacije s programskimi rešitvami, ki vključujejo upravljanje s strankami, zaposlenimi, vodenje projektov, marketing in spletno prodajo. Njihov pristop omogoča podjetjem izboljšanje učinkovitosti ter prilagajanje sodobnim poslovnim praksam.

Pomoč pri razpisih

S strokovnim svetovanjem in pomočjo pri pripravi dokumentacije podjetjem olajšujejo prijave na različne razpise. Hkrati nudijo podporo pri vodenju projektov in poročanju, kar pripomore k uspešni izvedbi različnih projektov.

Izobraževanje in usposabljanje

Njihovi izobraževalni programi so s področja varstva osebnih podatkov, odgovornosti direktorjev, IT-varnosti, detektivskih storitev in varovanja. S celovitim pristopom k izobraževanju strankam omogočajo pridobitev potrebnega znanja za učinkovito obvladovanje različnih vidikov varnosti.