Električni skiro – dobra alternativa kolesu

Električni skiro je zadnja leta prava modna muha. Električni skiro – nakup preko spleta opravite na tej strani. Preglejte našo ponudbo, poiščite ustrezen model za vas in uživajte v prijetni vožnji s sodobnim električnim skirojem. Električni skiro je lahek za prenašanje in hitrejši od običajnega skiroja. Je poceni prevoz, s katerim skrbite za svoje zdravje in rekreacijo. Električni skiro vam ponuja svobodo gibanja na svežem zraku. Izognili se boste bacilom in virusom, ki jih lahko vdihnete na javnih prevozih. Izračunajte, koliko prihranite vsak dan z vožnjo, če se v službo ali šolo peljete s skiroji.

Za električni skiro je cena bistveno nižja kot za nakup avta. Investicija se povrne že v nekaj mesecih. V zadnjem letu je v Sloveniji nakup električnih skirojev narastel za desetkrat. Če težje hodite, je tudi za vas to idealna rešitev. Električni skiro je primeren za več skupin ljudi: za poslovneže, če imajo veliko sestankov po mestu, za starše in družine, da spremljate otroke v šolo in jih učite obnašanja v prometu, za dijake in študente, ne potrebujete izpita, za tiste, ki težje hodijo.

Ujemite svež veter v lase, ko ste na poti v službo, šolo, trgovino ali na izletu. Vožnja po mestu naj bo zabavna, nimate stroškov, parkirate lahko kjer želite, skiro pa napolnite na javnem mestu. Skiro ima napihljive mehke gume in vas brezskrbno popelje po vseh terenih, asfaltu ali makadamu. Primeren je tudi za podeželje in slabše ceste.

Poznamo več vrst električnih skirojev, preverite kaj vam je na voljo in kaj posamezen model ponuja. Klasični električni skiro je poceni in preprosto vozilo za vsakogar. Je hiter in tih. Primeren za vožnjo po urbanih naseljih. Gume so zaščitene proti predrtju. Polni se preko napajalnika iz navadne vtičnice doma, v službi ali javnem mestu. Poskrbite za svojo kondicijo in bodite na svežem zraku. Zraven poskrbite tudi za varnost in imejte na glavi čelado.