Apartmaji bohinj – sprostitev za vse

“V Bohin’ ‘ma d’ž ta mvade” pravi pesem, ki jo izvaja Ansambel Storžič. In res, Bohinj je zagotovo dobro Poznan prav po dežju, ki ga je v tem delu Slovenije več kot kjerkoli drugje. Prav zato ne preseneča, da je Bohinj priljubljena turistična točka tudi v poletnih mesecih. Se tudi vi odločate za najem apartmaja in vas zanima kateri apartmaji bohinj nudijo izkušnjo za vas? Berite dalje.

Kaj nudijo apartmaji bohinj?

Bohinj je izredno priljubljena turistična točka tako za domače kot tuje goste. Bohinjsko jezero, ki je tudi največje stalno jezero pri nas (večje v svojem vodnatem obdobju je le presihajoče Cerkniško jezero), pokriva 318 hektarjev veliko površino. S tem nudi dolgo pot za pohodnike in kolesarje, ki se podajo na pot okoli jezera. Območje je del zavarovanega območja Triglavskega narodnega parka, zato ne preseneča, da je pristen stik narave na tem območju težko opisati, če ga ne vidite. Domačini in gostje skrbijo za ohranjanje čistega prostora v katerem običajno odpadkov ne boste našli (vsaj mi jih do zdaj še nismo).  Velika biotska pestrost nudi številne biologe in biologe po srcu, ki lahko spoznavajo različne habitate rastlinskih, živalskih in glivnih vrst, hkrati pa ekstenzivna obdelava omogoča, da svojim najmlajšim predstavite cvetoče rastlinske vrste, ki jih v drugih delih Slovenije intenzivna kmetijska raba že izpodriva.

apartmaji bohinj

Apartmaji nudijo izredno lepe bivalne pogoje. Že zunanji videz apartmajev vas bo navdušil z avtentičnim videzom alpskega sveta, ki ga definirajo kamniti deli ter les. Prav ta je osrednje vodilo vseh elementov tudi v okolici aparmajev, z lesom pa je opremljena tudi celotna notranjost. Odločite se lahko za apartmaje različnih velikosti, ki nudijo priložnost za bivanje različenga števila ljudi. Apartmaji so priložnost za družinski oddih v objemu narave, prostor za prijetno druženje in zabavo starih prijateljev in znancev ali pa prostor za intimno druženje partnerjev. Prepričani smo, da bo v okolici vsak našel nekaj zase. Ljubitelji pohodništva odlična izhodišča za planinska doživetja, kolesarji poti za kolesarske podvige (številne kolesarske poti so primerne tudi za najmlajše), ljubitelji narave pa prostor za opazovanje in sprostitev.

Namenite sebi in svojim najbližjim prostor za miren počitek in sprostitev brez omejitev. Ker si v prehitrem tempu življenja to zaslužite.