Adaptacija kopalnice v vašem domu

Prenova oziroma adaptacija kopalnice mora biti skrbno načrtovana saj boste le tako vašo kopalnico opremili z vsemi potrebnimi elementi, ki bodo povečali njeno funkcionalnost. Kopalnico je potrebno dobro izolirati ter poskrbeti za pravilno opremo. Za več informacij na to temo obiščite spletno stran: www.kerastop.si/prenova-kopalnice.
Adaptacija kopalnice se začne s tem, da v stari kopalnici odstranite vse kopalniške elemente ter iz tal ter sten razbijete stare ploščice. Nato je potrebno prostor očistiti ter pripraviti na položitev novih ploščic. Z ravnalno maso je nato potrebno premazati oziroma zravnati stene. V tem koraku je potrebno počakati nekaj časa, da se ta masa posuši. Nato je potrebno izmeriti površino kopalnice ter nakupiti vso potrebno keramiko ter lepilo s katerim jo bomo pritrdili na tla ali stene.
adaptacija kopalnice
Ko imamo vse potrebno zakupljeno se adaptacija kopalnice lahko začne. Prvo je potrebno zmešati lepilo ter odpakirati keramiko. Nato je potrebno začeti na strani kopalnice, ki je na nasprotni strani vhoda. Lepilo je potrebno enakomerno razmazati ter nato nanj položiti keramiko. Med posamezno ploščico keramike je potrebno umestiti križke, ki ločijo ploščice med seboj tako, da se bo lahko nato uredilo tudi fuge. Ko se lepilo posuši je čas, da se odstrani križke ter z posebno maso zapolni razpredelke med ploščicami. Fugiranje je zelo zamudno vendar nujno potrebno. Adaptacija kopalnice se tako bliža osrednjemu delo. Sledi dodajanje kopalniških elementov. Tej elementi morajo biti razporejeni pravilno saj bodo le tako lahko učinkoviti oziroma funkcionalni. Potrebno je paziti, da si med posameznimi elementi zagotovimo dovolj prostora, da bodo primerno oddaljeni in si ne bodo v napoto.
Če je adaptacija kopalnice nekaj kar bi želeli prepustiti strokovnjakom obiščite spletno stran kerastop.si. ter si oglejte reference podjetja, ki se s tem ukvarja že vrsto let. Keramičarstvo Kerastop ima večletne izkušnje z prenovami kopalnic. Svoje delo opravijo hitro ter kakovostno. Kontaktirate jih lahko na info@kerastop.si. Svetovali vam bodo pri izbiri keramike ter ostalih kopalniških elementov ter vam tako olajšali vaše delo. Pokličite jih že danes ter si zagotovite to kvalitetno storitev adaptacija kopalnice po ugodni ceni.